1510140.jpg
Valmiita keksejä.
Aineet:
- 200g taloussuklaata
- 150g margariinia
- 2dl sokeria(Käytin jonkin verran vähemmän)
- 1½dl kaurahiutaleita
- 1tl leivinjauhetta
- 3½dl vehnäjauhoja
- ½dl maitoa

Ohje:
X Sulata margariini. Sekoita keskenään sokeri, hiutaleet ja jauhot. Lisää sulatettu margariini seoksen sekaan ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi maito ja sekoita se vielä hyvin joukkoon. Laita leivinpaperille nokareita taikinasta ja taputa ne lättäniksi lusikalla, jotta ne saavat kunnon keksin muodon. Muista laittaa ne tarpeeksi kauas toisistaan! Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 10min.
X Sulata suklaa hauduttamalla: Paloittele suklaat paloiksi(valmiit palat jo levyssä itsessään) ja laita ne kattilaan. Laita toiseen kattilaan vettä puoliväliin asti ja laita se hellalle, laita kattilla, jossa suklaat ovat toisen kattilan päälle, missä vettä on ja anna olla siinä, kunnes suklaa on sulanut. Sen jälkeen laita suklaata  jäähtyneen kauralastun päälle ja laita toinen kauralastu sen päälle, johon on suklaata laitettu. Laita vielä päälle suklaata jonkin verran niin, että niistä tulee kauniinnäköisiä. Laita ne jääkaappiin, jotta suklaa jäähtyisi nopeammin. Sitten voit nauttia!

Näistä tuli muuten aivan taivaallisen hyviä! Maistuivat paremmilta kuin kaupasta ostetut samantapaiset. pitäisi tehdä ilmeisesti aika usein, koska ne katosivat aika nopeasti(ilmeisesti olivat hyviä). Ainakin pikkuveli, isä ja äiti niitä kehuivat ja, vaikka itse sanonkin minusta ne olivat parhaimman makuiset keksit, mitä olen koskaan maistanut!